Booking

Trikseshow & Trikseskole: Hvis du ønsker å arrangere et trikseshow eller en trikseskole for ditt arrangement, kan Azun tilby profesjonelle trikseartister som kan underholde og inspirere publikum med imponerende trikseferdigheter og teknikker. De kan også gi trikseskoler og veiledning for deltakerne, slik at de kan lære triks og forbedre sine ferdigheter.

Azun Streetfootball Arena: Azun Streetfootball Arena er en unik og spennende arena som er spesielt designet for å spille streetfotball. Arenaen er mobil og kan settes opp på forskjellige steder, og den er ideell for arrangementer, turneringer og fotballskoler. Azun kan levere arenaen og organisere spillet, slik at alle kan delta og ha det gøy.

Sponsing - samarbeid SOME: Hvis du er interessert i å samarbeide med Azun om sponsing eller markedsføring på sosiale medier, kan vi tilby skreddersydde pakker som passer dine behov og budsjett. Azun har et stort publikum på sosiale medier og kan hjelpe deg med å øke synligheten og oppmerksomheten til merkevaren din.

Arrangere Azun Camp Fotballskole: Azun kan også arrangere en fotballskole eller en treningsleir for ditt lag eller gruppe. De kan tilpasse programmet og treningen for å passe dine behov og mål, og gi profesjonell veiledning og coaching for å hjelpe deg med å forbedre dine ferdigheter og teknikker.

For mer informasjon eller for å diskutere dine behov og ønsker nærmere, kan du kontakte Anders Solum direkte på mail(at)azun.no eller sms 92255537


Anders Solum - Verdensmester i triksing!
Trikseshow - Trikseskole - Streetfotball
150k følgere i sosiale medier.